Da vi ankom til idrætscenteret i Grenaa, hvor løbet havde sin centrale placering, var vi en smule stresset, for kl. var næsten 9, vi skulle hente startnummer og chip, klæde om, gøre depottasken klar, og helst inden 9.15 hvor der var briefing. Så vi piskede en del rundt om os selv, men vi nåede det. Der var et stort telt med depot, hvor man skulle løbe igennem efter hver omgang, og ca. 50 meter efter dét, var der et løber-telt, hvor man kunne have sine ting stående som man havde brug for under løbet. Her stillede vi vores taske med snacks, cola, red bull, smertestillende, geler, skiftetøj etc. Det endte med at blive stort set det eneste sted jeg gjorde holdt. Havde ikke rigtig lyst til nogen af de ting der var i det store depot, så det løb jeg igennem.


Briefingen startede 9.15, og vi stod klar.

Jeg havde lavet en omgangstæller til at hænge på mit tøj, og hensigten var at jeg kunne hive af hver gang jeg havde løbet en omgang.