En beskrivelse af golfudstyr

Man mener at det nærmest er blevet en trend for den almindelige dansker, at spille golf, hvor det førhen var for den lidt finere klasse. Golfeksperter siger at det er et step i den rigtige retning, da en masse nye talenter vil dukke op. Prisen på golfudstyr er også faldet drastisk, da der er kommet nogle discount mærker, man kan bruge dette golf udstyr, som en lille starts pakke, hvor man så opgradere hen ad vejen. Det mest basale Golfudstyr er køller,bolde og tees, da det er nødvendigt for, at man kan tage et slag golf. En juniormester i golf, siger at det var det billige golfudstyr, som fik ham til at starte, da han altid havde elsket at se golf i fjernsynet, men han syntes at det meste golfudstyr var alt for dyrt, så da discount mærkerne kom, så var han klar og stod på golfbanen næste dag.

En som tidligere, mente at golf var en rødvins sport uden noget konkurrence er i dag, en af Danmarks bedste golfspillere, det er et eksempel på at de fleste mennesker, nemt kan komme igang med at spille golf, selvom de ikke har en god indstilling, da der bare er nogle basale ting man skal vide, også kan man altid bygge videre på dem. Man skal huske nogle ting hvis man skal til at spille golf : Man skal have udstyr til golf, og ikke andet ubrugeligt udstyr. Man skal ikke bo for langt fra en golfbane, da det så godt kan være svært at komme afsted. Man skal huske at pleje sit udstyr, så det ikke går i stykker alt for tidligt.

Det er meget nemt at følge med i golf, da det er en meget stor tv attraktion, i mange andre lande end i denmark, så der er rigtigt mange af de udenlandske tv kanaler, som sender de store WTA turneringer døgnet rundt uden afbrydelser. Så man kan konkludere at golf er en sport, som er kommet for at blive, da den har oplevet sådan en eksplosiv udvikling.