I 2009 blev en Effektivt rekrutteringsfirma grundlagt i Kolding. De er en virksomhed der arbejder med headhunting og rekurettering. Denne rekrutteringsfirma er god til at forstå deres kunders mål, forretninger, kultur og organisation, og er derfor også god til at forstå kunders behov og ønsker. Deres mål er at skabe succes hos deres kunder, ved at være samarbejdspartner der kan hjælpe med at ansætte nye medarbejder. Deres fokus er på headhunting og rekruterring af medarbejdere til leder positioner. De har en meget bred kundeportefølje med mange forskellige fagområder. De har arbejdet med alt fra ingeniør til marketing og økonomi.

Effektiv rekruttering til dit firma

Deres proces til at rekruttere nogen til firmaet er udviklet til at give størst sandsynlighed til at finde den rigtige kandidat til dit firma. De har meget fokus på personlighed, de tror at både kultur og personlighed har meget at sige om hvor succesfuld en person er. Denne del af rekrutteringen er med i hele processen, da de tror der er en rød tråd igennem det hele. De arbejder også med fire vinkler i deres effektiv rekruttering. Dette hjælper dem med at danne et billede af de personer der er med i processen, deres personlighed, kompetencer og erfaringer. Du kan finde meget mere om deres tilgangsmåde på deres hjemmeside, hvor du også kan finde en illustration af deres fire vinkler.

Send dit CV

På deres hjemmeside kan du sende dem dit CV og ansøgning. Det er nemt og derefter vil de kontakte dig, hvis de synes du er en god kandidat. Det kan være svært at finde et job en gang i mellem, men med sådan en rekrutteringsfirma, kan de blive lidt nemmere. De har en proces de følger som er meget effektiv, som kan hjælpe dig meget. Hvis du har flere spørgsmål, kan du finde mere information omkring dem på deres hjemmeside.