Et flot alternativ

Eternit tag kan hurtigt miste sin charme pga. alger eller blegning. Taget er en kontrast til huset, og især til nyere huse kan det være super flot med et ståltag. Ståltaget er mere skinnende, og pladerne kan fås i forskellige størrelser. På den måde kan man personliggøre og designe sit eget tag. Derudover har ståltagsplader en større farveskala, således det er muligt at matche taget med bygningen nedenunder. Ståltag klæder både murstens, træ, beton og andet. Man kan selv vælge, om taget skal være neutralt eller prangende. Tagpladerne er meget lettere end alm tagsten, hvilket gør dem lettere at arbejde med og mindsker belastningen på huset. Nyt ståltag – få tilbud.

Huset behøver ikke være nyt

Ståltag er ikke kun et alternativ for dem, der bygger et nyt hus. Det er muligt at lægge pladerne direkte ovenpå sit gamle tag, hvis man ønsker et nyt udseende til sit hus. I og med at pladerne er lette, vil vægten ikke blive et problem for huset, selvom de gamle sten ligger nedenunder. Bygger man et nyt hus, skal man være opmærksom på, at der ikke kan isoleres direkte under pladerne, medmindre man opsætter et diffusions-åbent undertag. Ellers vil stålpladerne fungere som en svamp, da der kan dannes kondens på undersiden af pladerne. Undertaget er ikke besværligt at sætte op, men det er vigtigt at være opmærksom på, så det kan installeres inden skaden sker.

Flere personlige bygninger

Et hus er ikke længere blot en praktisk bygning, der skal sørge for tag over hovedet og varme om vinteren. Et hus er blevet et hjem, som aldrig blivet færdigt. Et hus er ofte i konstant udvikling – dog er det ikke lige store ændringer, der sker hver dag. Tager man et projekt af gangen, undgår man at føle, at huset ældes og forfalder. På den måde kan man personliggøre sit hjem og være glad for det hver eneste dag. Uanset om projektet er nyt tag, slibning af gulve eller indkøb af nye lysestager.