Er du også vild med de karakteristiske kay bojesen figurer. Så er du sikkert også fristet til at give sådan en videre i forbindelse med en eller anden begivenhed. Der er for eksempel mange, som bruger dem til studentergaver, eller andre gaver, som på en eller anden måde, betyder en lille smule mere. Og det er da også dejligt, at modtage sådan en fin gave, som samtidig også er et ikon for det danske design, og fantastiske håndværk. Se med på http://designklassikershop.dk/shop/kay-bojesen-2c1.html.

Flere forskellige at vælge imellem

Der er flere forskellige figurer fra kay bojesen at vælge imellem. Så hvis man gerne vil have noget, med en speciel reference, eller er man bare ikke så vild med den måske nok mest kendte abe. Så kan man altså også vælge imellem mange andre og fine figurer. Hvis man kunne tænke sig at se nærmere på de forskellige figurer, som der er at vælge imellem. Så kan man bruge linket, som man finder i denne artikel.

Designet der bliver ved med at gå igen

Der er en grund til, at så mange er faldet for det fantastiske design, som kay bojesen har formået at skabe. Det er også grunden til, at man har set den fremme på markedet så længe. For aben for eksempel er gået hen og blevet helt ikonisk. Og der er bare noget helt speciel over noget, som vi ved, at vi med sikkerhed kan kalde dansk. Derfor har man også et nyt eller et gammelt eksemplar hængende i hjemmet et sted.

Køb direkte fra nettet

Hvis man har lyst til at købe en af de fine figurer. Så kan man gøre det nemt for sig selv, og så købe det direkte via linket i denne artikel. Her kommer man nemlig videre til en hjemmeside, hvor man finder det, som man skal bruge. Her kan man finde alle de forskellige udgaver og figurer, og så vælge den, som man allerbedst kan lide. Det er oven i købet nemt at bestille den.