whisky
Vinoble Horsens har et bredt udvalg af forskellige vin- og spiritus produkter. Du finder alt fra vin og øl til whisky og gin. Vinoblekæden består af 29 butikker i hele danmark. Det giver et godt fundament for salg af vin og spiritus. Medarbejderne godkender alle produkter i shoppen. Alt bliver smagstestet, og kun de bedste vare er at finde i butikken. Medarbejderne hos Vinoble Horsens har alle mange års erfaring indenfor området, og står altid klar med info og gode råd om de mange forskellige produkter. Spørg om de forskellige produkter, så du er sikker på at få det helt rigtige med hjem.

Whisky til enhver smag

Vinoble Horsens har et kæmpe udvalg af forskellige whiskys. Du finder alt fra de klassiske og kendte skotske whiskys til mindre kendte, men fantastiske producenter. Kom ind og hør historien bag, og find den whisky der passer bedst til dig og dine smags præferencer. Uanset om du er nybegynder, eller whisky entusiast, så skal der nok være noget for dig hos Vinoble Horsens. Der forhandles kendte whiskys som Glendronach der er en skotsk whisky, kendt for dens fremragende smag. Destilleriet Glendronach blev åbnet i 1826, og igennem tiden er den fantastiske smag blevet gjort bedre og bedre. Kom ind og køb en whisky du sjældent vil glemme.

En helt anden verden

Whisky verdenen kan godt være svær at finde rundt i, og derfor står medarbejderne hos Vinoble Horsens altid klar med en hjælpende hånd og rode råd. Uanset om du aldrig har smagt whisky før, eller om du er whisky entusiast, så skal der nok være en der passer perfekt til dig. Priserne og smagene er meget forskellige, men du kan være sikker på at gøre en god handel hver gang du handler hos Vinolbe Horsens. Der findes en whisky derude til enhver smag, den skal bare findes!