Fødselsdagsflag i mange formater

Du kan se flagene her, og måske ellers fornemme fødselsdagsflag i mange forskellige orienteringer når det gælder om Piet Hein designerens tilgang til diverse små pyntegenstande til den dagligdag der nærmest skaber indbegrebet af moderne tilgange til interiør og indretningsdesign. hvad enten om det er bordflag, flag til fødselsdag eller et hvilket som helst andet slags flag, så har Piet Hein sikkert en finger med i spillet hvis du da har fokus på at det skal være designerflag, da de netop også sælger og promoverer piet hein bordflag og meget andet, såsom vin til fødselsdagen og lignende.

Bordflag, vin og en god fødselsdag

Der skal måske ikke så voldsomt meget til for at få en god fødselsdag, men det handler især om at få en rigtig god start på denne fødselsdag og generelt på dagens start. Det kan gøres på mange forskellige måder, og måske er det ikke de fleste der vil starte dagen med et glas rødvin til morgenmaden og udsigten over et bordflag, men derimod så kan det dog også sagtens gøres til aftensmaden, med et lille glas vin, et godt selskab og et designermæssigt flot bordflag til din fødselsdag. Det er de små ting der tæller, og ofte er det også disse der bliver husket i længest tid.

Find designeren indeni dig selv

Du synes måske ikke umiddelbart at du er den store designer, men derfor kan du stadig sagtens have en udmærket god og bred smag indenfor interiørindretning, og netop derfor kan du sige til dig selv at det ville klæde dit spisebord med en Piet Hein skål eller lignende. Gå ind på hjemmesiden piethein.dk, og prøv selv at udforske dine foranstaltninger for hvad du synes kunne være flot at have til at stå på dit bord, hvad enten om det er et piet hein fødselsdags flag, eller måske en piet hein skål.