Der er rigtig mange, som er vilde med cola. Folk har dog meget forskellige meninger om, om det er coca cola, pepsi eller jolly cola, der er det bedste. Det er folks individuelle smag, der spiller ind her. Men sikkert er det, at det også kan blive dyrt med alt det cola, hvis man altså skal købe det herhjemme. Men så kan man i stedet for tage ned til grænsen og købe billig cola. For i grænsehandlen, der kan man købe billig cola i lange baner, så man i hvert fald har til nogle ugers forbrug, alt efter hvor meget man drikker selvfølgelig. Men hvis man drikker meget, er det bare endnu en god grund, til at tage ned til en grænsehandel, for at købe billig cola.

Køb andre ting på samme tid

Men nu er det jo ikke kun billig cola, de sælger i sådan en grænsehandel. Man kan selvfølgelig også købe en masse andre ting til den almindelig husstand. Mange gange er det bare meget billigere, end hvad man kan købe herhjemme. Og det kan være helt simple ting, som tandbørster og tandpasta, bind og tamponer samt næsten alle former for kolonialvarer, og forskellige former for kød. Derfor kan grænsehandel altså sagtens betale sig, også selvom man måske skal køre lidt længere efter det, end normalt.

Lad ikke afstanden afskrække dig

Nogen kan måske godt blive afskrækket lidt af afstanden, der er ned til grænsen. Men det behøver det bestemt ikke at gøre. For med så mange penge, der er at spare på at køre til grænsen, for at købe alle sine ting. Så er benzinen længe tjent ind, og mere til. Og med de benzinpriser vi oplever for tiden, så er det bare blevet endnu mere attraktivt, at tage ned over grænsen for at handle. Man kan finde link til, hvordan man finder billig cola fra Fleggaard her. Så står vælger egentlig bare imellem, om det skal være coca cola, pepsi eller jolly.