Hjælp til IT drift: IT outsourcing!

Har man brug for hjælp til den daglige IT drift, kan det være fordelagtigt at benytte sig af outsourcing af IT. Men hvad er det IT oursourcing betyder, og hvordan kan IT outsourcing gavne virksomheden? Når man taler om IT outsourcing, snakker man om, at lader en IT virksomhed tage dig af IT opgaverne i ens egen virksomhed. Det er en god ide at lade professionelle IT folk tage sig af IT opgaverne, så man selv kan fokusere på at udvikle sin egen forretning. Man kan få it-outsourcing løsning hos Athena.dk.

Andre IT løsninger hos Athena.dk

Man kan også få andre IT løsninger hos IT virksomheden Athena.dk, hvis det er det, man har brug for. Man kan for eksempel få løsninger inden for hosting!

Hostingløsninger: Hvad er hosting?

For at kunne vide, om det er en hostingløsning man har brug for i sin virksomhed, er det også vigtigt, at man ved, hvad hosting er for en størrelse. Hosting er en metode inden for IT verdenen, hvor man lagrer hele eller dele af sine IT løsninger i et eksternt datacenter. For at kunne arbejde med dataerne fra forskellige steder, skal man have en internetforbindelse til dette datacenter. Det er kun sådan, a tman kan få adgang til det eksterne datacenter, hvor end man befinder sig. Hvis man tager udgangspunkt i et CRM system, så kan man have adgang til systemet, hvis systemet er lagret i et eksternt datacenter, og hvis man selv har forbindelse til internettet. Det betyder så også, at man kan arbejde med CRM systemet hjemmefra, på arbejdspladsen, i flyet eller hvor end man befinder sig. Der kunne ske det, at man er på en forretningsrejse i udlandet og akut skal have adgang til sine ressourcer samt data. Det gør ens arbejde mere fleksibelt! Hosting er en god og praktisk løsning.

Læs mere om Athenas IT løsninger på www.athena.dk