Har man fået installeret Parabol TV derhjemme, kan det være at man har brugt Vestpas. Har man ikke kan det være at de kan være behjælpelige næste gang det er, at man skal have sat kanalerne op. Hos Vestpas finder man et personale, som kan sit kram og som altid står klar til at rykke ud og rette op på dit signal, Ligesom så mange andre skriver man sig op til et abonnement, som giver anledning til gratis tjek af parabolen og rettelse hvis den skulle være ud af funktion.

Så det er alt andet lige også en service, som man sagtens kan leve med, skulle man være uheldig at miste signalet en dag. Det er i hvert fald ikke noget, som man skal ud og rode med selv, da det også kan gå galt for dig. Så det er alt andet lige også en af de ting, som man kan forvente bliver aktuelt hvis det er man før har oplevet at signalet er røget. Dog kan man også forvente et bedre signal, når det er man først har fået en levering her fra.

Få et signal som holder til det meste

Det er træls når man sidder og ser tv, og signalet forsvinder eller svinder ind. Så skal man sidde og bruge tid på det, og det er der ingen der gider. Nu har man lige sat sig ned, for at nyde et afsnit af sin yndlingserie, eller måske er der en rigtig god film på tv. Det kan alt andet lige være op til en selv, hvor meget man går op i signalet, men idag er det ikke unormalt, at man ønsker et knivskarpt billede da mange fjernsyn også er til det.

Så det er alt andet lige også noget man kan masser af hjælp til, hvis det er man har brug for det en dag. Du kan ikke forvente at det er noget som kommer og sker lige med det samme, men i det mindste skal man ikke gå flere dage hvis ikke flere timer uden tv. Så det er alt andet lige også noget som man gerne betaler for er på plads når det er man sætter sig for at se tv.