Ondt i kroppen

Flere og flere mennesker døjer med skader forskellige steder i kroppen. Det sker som følge af et mere statisk arbejdsliv, hvor mange sidder flere timer foran computeren i en ikke altid ergonomisk korrekt kontorstol, eller med den rette kropsholdning i mens der arbejdes. Derudover sker der også flere sports skader, som en konsekvens af at mange gerne vil kompensere for deres knap så aktive arbejde. Det sker så i diverse fitness centre eller som løbeture der til tider går over en triatlon for mange, fordi de gerne vil prøve lidt ekstra kræfter af. Alt dette tilsammen giver altså flere og flere skader. Og hvad skal man så gøre for at komme ovenpå igen efter disse skader eller smerte. Det kan være en rigtig god ide at søge hjælp hos fagfolk/professionelle der arbejde med den slags til dagligt, så det er en Fysioterapeut man skal have fat i, det kunne for eksempel være den gode Fysioterapi Charlottenlund, der kan kontaktes via Charlottenlund fysioterapi.

Hvad er Fysioterapi

Fysioterapi handler om at behandle kroppen/bevægeapparatet. Det vil sige der primært arbejds med kroppen muskler og led. Behandling går ud på at genoptræne og/eller helbrede de fysiske skader og skavanker man har pådraget sig. I Fysioterapi kan behandlingen bestå af flere elementer hvor genoptræningsøvelser og massage er de primære. Behandling retter sig ikke altid direkte på det skades ramte område, da det ofte kan være svært for det område at yde en tilstrækkelig kraft uden at gøre skaden være. Derfor handler det om at opbygge en god struktur omkring det skades ramte område, så det kan aflastes, indtil det er helt klart igen.

Find en Fysioterapuet

Du kan finde en behandler her, apsund.dk, Charlottenlund fysioterapi, det er en Fysioterapeut i Charlottenlund, som er en del af et større sundhedscenter. De har en bred vifte at behandlere hvilket gør at de kan behandle stort set alle skader, man skulle komme ud for.