Vaskeanlæg

Hvis du står og skal bruge et vaskeanlæg, så kan du med fordel kontakte Anmasi, da de er en virksomhed, som netop har specialiseret sig indenfor bl.a. spulevask og ultralydsrensning. Anmasi går meget op i at finde den rigtige løsning til lige netop dit behov, og tilbyder derfor et stort sortiment af forskellige rensningsanlæg.

Spuleanlæg

Hvis du er på udkig efter et spuleanlæg, så har Anmasi lige nu 3 forskellige modeller. Der er toplåge-serien, og til større komponenter er der frontlåge-serien og som den sidste er der mustang, som også er et vaskeanlæg til større komponenter, og er et to-trins vaskeanlæg.

spulevasker

God service

Kunne du tænke dig et dedikeret team, som går målrettet efter at give dig den bedste service? I virksomheden Anmasi er nogle af de vigtige kerneværdier bl.a. bæredygtighed og brugervenlighed. Anmasi er en virksomhed som har specialiseret sig indenfor vaske- og rensetekologi til industrien, som bl.a. involvere spulevask, ultralydsrensning, kemi og opløsningsmidler. Anmasi tilbyder dig altid den bedste service, og du er sikret et godt og solid samarbejde igennem hele processen. Du finder ikke et mere professionelt og egnet team når det kommer til løsninger ift. renseteknologi. I denne virksomhed er medarbejderne specialister indenfor området, og der leveres et højkvalitets produkt til dine individuelle behov.

Anvendelsesområder

Produkterne der sælges hos Anmasi, har forskellige anvendelsesområder, og kan bl.a. fjerne Olie- og kølesmøremidler, rust, maling, 3D PRINT: SLA, FDM, Polyjet, Epoxy, gummi og termisk afgratning. Disse anvendelsesområder kræver forskellige typer rensningsløsninger, som du kan læser mere om på hjemmesiden.