Alle kvinder elsker tasker


Uanset hvem du er som pige eller kvinde, så ved du garanteret at der er få ting i verden der er virkeligt vigtige. En af disse er at du har en bh der passer perfekt og en anden at du har de rigtige tasker. Nej dette er selvfølgelig lidt karikeret, men så alligevel ikke. For det er uomgængeligt rigtigt at en kvindes valg af tasker er med til at udstråle hvem hun er. Intet sted finder du et større udvalg af tasker end hos for her er der noget for enhver smag, enhver pengepung og til alle formål. Det er jo meget forskelligt hvad du skal og du bruger jo ikke de samme tasker til en tur i byen lørdag aften, som du bruger når du skal shoppe eller på skovtur med familien.

Hvad er forskellene så?


Vi har rigtigt mange mærker og modeller at vælge i mellem når det gælder tasker men for at fremhæve et par stykker så er der Adax og Reisenthel som hver især tilbyder noget helt forskelligt. Hvor taskerne fra Reisenthel er sporty og praktiske så er dem fra Adax mere dem man anvender til pænt brug. Adax har et kæmpe udvalg i tasker der måske lidt ligner dem man også kan finde andre steder, men de har en masse detaljer der skiller dem ud fra mængden og så er priserne på dem særdeles attraktive, så man kan sagtens have en håndfuld af dem uden at blive ruineret.

Reisenthel har derimod udviklet helt deres eget udtryk og designlinje. Man skal se dem for helt at forstå det. Men deres fokus er at gøre dig smart når du skal være aktiv og lave et eller andet. Så uanset om du skal på weekend tur, eller på picnic kan du virkelig gøre det med stil med en taske fra Reisenthel og der er meget mere, for de har også udviklet en bike basket der monteres på din cykel i stedet for den almindelige kedelige cykelkurv, ligesom de har designet et smart sleeve til din computer eller din tablet.