Så har vi lige været på besøg på Vejle Center Hotel og fået den lækreste sommer buffet, og det vakte stor jubel da ungerne fik en gratis is dessert bagefter. Solen skinnede og vi gad bare ikke at stå og kokkerere selv – så vi valgte at gå på restaurant og spise. Nu er der jo flere steder i Vejle hvor man spiser godt, men vores favoritsted er Vejle Center Hotel, da vi syntes at de yder en god kundeservice og at der er en familiær stemning – vi har altid følt os meget velkomne når vi har været der, også selvom der har været drønende travlt. Deres mad er lækker og vi har oplevet at vi har fået en gastronomisk oplevelse når vi så er gået derfra. Det at Vejle Center Hotel har en hyggelig atmosfære gør også at børnene gerne vil med derhen.

Restaurant og festlige lejligheder

Den sommer buffet vi fik, var af en sådan kvalitet og pris, at vi fandt ud af at man faktisk sagtens kunne holde en fødselsdagsfest der for rimelige penge, og så få rigtig god mad, samtidig med at vi slipper for al tilberedning og oprydning hjemme – så det har vi da tænkt at gøre til vores kommende runde fødselsdagsfest.

Der var alt hvad hjertet begærede, og der var ingen af os der ikke fik nok at spise, og alle var enige om at det var en super god sommer buffet. Så glade og tilfredse kørte vi hjem efter en super dejlig sommer dag.