Stil dig skarp på skolefagene med privatundervisning

Leder du efter en mulighed for at styrke dine sprog kundskaber og kompetencer, kan du få rigtig meget hjælp gennem privat undervisning. Når man har brug for lektiehjælp i et fag, kan man finde gode undervisere hos My Academy som tilbyder undervisning i forskellige fag og blandt andet spansk undervisning.

Hvorfor vælge My Academy?

My Academy er en organisation som har mange års erfaring med at matche den rette underviser til den studerende. Dette betyder især, at man er sikker på at få så meget glæde ud af sin undervisning som muligt. Vi lærer jo alle sammen forskelligt, og dette vil der tages højde for gennem privatundervisning spansk.

Hvordan foregår undervisningen?

My Academy har udviklet deres egen metode for hvordan underviserne skal gå til opgaven. Det drejer sig først og fremmest at få struktur over de emner, som du skal kunne. Der bliver sat nogle mål og der bliver hele tiden arbejdet og fulgt op på undervisningsgangene. På den måde er du heller ikke tvivl eller glemt hvad det var, der blev undervist sidste gang. Formålet for undervisning er naturligvis, at du som får undervisning i spansk kan mærke forskel når du skal til eksamen og får karakter i faget. Læs mere om Spansk undervisning i hjemmet

De andre fordele ved at vælge privatundervisning spansk er, at man får det fokus som man måske ikke ville få i skolen. Underviseren vil målrette undervisningen 100 procent til dig, da der ikke er andre studerende som man skal tage hensyn til.

Man behøver ikke at få lektiehjælp derhjemme, hvis man trives bedre med at sidde et andet sted. Dette vil man naturligvis bare aftale med underviseren på forhånd. Vil du gerne have lektiehjælp og undervisning i spansk, kan du bestille en underviser ved at ringe eller kontakte My Academy via hjemmesiden på https://my-academy.dk/. De kan nemt guide dig og tage en snak om de behov og ønsker du har.