Vælg en bæredygtig løsning i dag

Puresolution sætter fokus på miljø og sundhed i højsædet og tilbyder bæredygtige løsninger af bedste kvalitet. For at passe bedst muligt på miljøet, må vi alle påtage os et vist ansvar, og derfor ønsker Puresolution at gøre dette nemmest muligt for vores kunder og brugere.
Effektiv energibesparrende håndtørrer
Den nye energibesparende håndtørrer er udviklet til offentlige toiletter, og tilbyder en løsning, der passer til alles krav om god hygiejne og grøn politik.

Denne energibesparrende håndtørrer fra Puresolution er udviklet med et berøringsfrit amatur, som betyder, at man undgår kontakt med mulige bakterier andre brugere måtte have efterladt, og dette resulterer i de bedst mulige hygiejniske forhold på offentlige toiletter. Samtidig er håndtørreren både effektiv og nem at bruge.
Hos Puresolution bestræber vi os på at udvikle løsninger, der tager hensyn til kundernes behov og krav til bæredygtighed. Udover den energibesparrende håndtørrer, tilbyder Puresolution flere varianter af løsninger til offentlige toiletter. Et af de mange energibesparrende produkter er den vandfri urinal, som ikke blot giver muligheden for at spare på vandet, men også for at spare tusindvis af kroner på vandregningen – en løsning som både er rentabel og miljøvenlig. Den vandfri løsning påvirker ikke kvaliteten eller effekten på urinalen, den lever op til alles krav og bidrager til et miljøvenligt klima.

Vi benytter os alle af offentlige toiletter nu og da, og det er defor rart at vide, at man også her kan føle sig godt tilpas både i forhold til hygiejne, kvalitet og miljø. Og dette er netop tanken bag den energibesparrende håndtørrer, vandfri urinaler og de andre løsninger, der fås hos puresolution.dk.